Sök evenemang

Ti On To Fre
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314

Barnevenemang

Sommar Stand Up

Evenemanget har redan ägt rum.
Sommar Stand up 2018 - VASA

Hasse Brontén (swe), Carl Stanley (swe), Nisse Hallberg (swe), Fredrik Andersson (swe) och Janne Grönroos

I augusti återvänder den svenskspråkiga stand up klubben Humorhuset till Vasa. Denna gång blir det premiär för nytt sommarkoncept där komikerna uppträder utomhus. Evenemanget ordnas på restaurang Faros.

I sommar återvänder svenska komikern Hasse Brontén till Vasa. Det gör även Nisse Hallberg, som uppträdde i Vasa tidigare i år tillsammans med Björn Gustafsson. Premiär i Vasa blir det för stjärnskottet Carl Stanley. Även Fredrik Andersson uppträder samma kväll. Finlandssvenske Janne Grönroos fungerar som kvällens konferencier.


Hasse Brontén är före detta polisen som sadlade om till komiker och är idag en av Sveriges mest bokade komiker. När Hasse står på scen blir det oftast mycket igenkänningshumor om vardagliga saker i livet. Brontén uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar och är även känd från TV program såsom Parlamentet.

Nisse Hallberg har senaste åren etablerat sig som ett starkt namn i humorsverige. Efter genombrottet 2014 är han redan inne på sin andra soloföreställning ”Trött”, som drar i gång på hösten. 2015 tog han emot pris på Svenska Stand up galan som ”Årets nykomling” och har sedan dess byggt vidare på sin tragikomiska stand up.

Carl Stanley är ett av svensk humors absolut största framtidslöften. År 2016 fick han, endast som 19-åring, sitt stora genombrott och utsågs till ”Årets nykomling” på Svenska Stand up galan. Samma år blev han den yngsta panelmedlemmen någonsin att medverka i TV4:s Parlamentet. Stanley har även hunnit med soloföreställningen ”Ärligt talat”, som visades på SVT.

År 2004 debuterade Fredrik Andersson som ståuppkomiker. År 2010 turnerade han med Big Comedy-turnén tillsammans med bland andra Henrik Schyffert och Felix Herngren. Anderssons soloföreställning ”Serial Joker” vann ”Årets Föreställning” på Svenska Stand up galan år 2015. Förutom på Sveriges största stand up klubbar uppträder Fredrik även i Storbritannien. Han har även medverkat i TV program såsom RAW Comedy Club, Ballar av stål och Roast på Berns. Andersson har också arbetat som manusförfattare i många svenska humorprogram såsom Veckans Nyheter, Morgonsoffan och Parlamentet.

Janne Grönroos ses ofta på stand up scener runtom i Svenskfinland och uppträder även på de svenska humorklubbarna såsom Norra Brunn i Stockholm. Janne Grönroos arbetar till vardags på Aftonbladets morgon TV i Sverige.

Humorhusets Sommar Stand up går av stapeln lördagen den 11 augusti på restaurang Faros i Vasa. Det är första gången detta evenemang ordnas i Vasa.

Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.


Datum: 11.8.2018

Plats: Restaurang Faros
Fiskstranden, 65100 Vasa

Pris: Early Bird biljetter: 21 € + serv avg (Slutsålt)
Standardbiljett: 26 € + serv avg
Vid dörren: 30 €

Menypaket: 65 € (För tillfället uppbokat)

Dörrarna öppnas klockan 17:00
Showtime: 19:30

Längd: Ca. 2 h + paus


Biljetter kan köpas via Netticket.fi

Vid köp av endast standardbiljett finns möjlighet till att på plats beställa mat från terassmeny.

Evenemanget har 18 års åldersgräns, men underåriga får besöka evenemanget i sällskap av förälder.


Det är förbjudet att filma under föreställningen!


Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar.

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Restaurang Faros
Fiskestranden
65100 VASA