Sök evenemang

Ti On To Fre
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Barnevenemang

Stand up på Manegen - PARGAS

Evenemanget har redan ägt rum.
HumorHuset presenterar

Stand up på Manegen - Pargas
Hasse Brontén (swe), Nisse Hallberg (swe) och Janne Grönroos


Den svenskspråkiga ståuppkomik klubben Humorhuset återvänder till Pargas!
Den 9 november uppträder svenska komikerna Hasse Brontén och Nisse Hallberg tillsammans med finlandssvenska Janne Grönroos på Manegen i Pargas.


Hasse Brontén är före detta polisen som sadlade om till komiker och är idag en av Sveriges mest bokade komiker. När Hasse står på scen blir det mycket igenkänningshumor om vardagliga saker i livet. Brontén uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar och är även känd från TV program såsom Parlamentet. Hasse är ett bekant namn på stand up scener i Svenskfinland.

Nisse Hallberg är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker som på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt i år blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött, som han även turnerade med i Finland. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter.

Janne Grönroos ses ofta på stand up scener runtom i Svenskfinland och uppträder även frekvent på de svenska humorklubbarna såsom Norra Brunn i Stockholm. Janne Grönroos är den före detta radio x3m rösten som nuförtiden arbetar på Aftonbladets morgon TV i Sverige. Janne har medverkat i flertal TV program och driver även en egen stand up klubb i Helsingfors vid namn Top Floor Comedy.


Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.

Stand up kvällen går av stapeln lördagen den 9 november på Manegen i Pargas.

Biljettsläpp sker lördagen den 28 september klockan 12:00.

Pris: 25 € + serv. avg. (onumrerade biljetter)

Var: Manegen, Pargas (Brunnsvägen 21, 21600 Pargas)
När: Lördag 9 november klockan 19:00
Dörrarna öppnas kl. 18:00

Längd: ca. 2 h


Vid dörren: 28 €

Evenemanget har 18 års åldersgräns!
Alkoholservering under kvällen

Föreställningen är på svenska.


Det är förbjudet att filma under föreställningen!


Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Manegen, Pargas
Brunnsvägen 21
21600 Pargas

Mest visade

Våra tips

Nytt