Sök evenemang

Ti On To Fre
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223

Barnevenemang

Christmas i Masaby

Evenemanget har redan ägt rum.
Christmas i Masaby - julmusik med Körslätt

När mörkret ligger som tätast omkring oss och när julen står för dörren vill den nya kören Körslätt bjuda in till ett tillfälle med härlig julsång. Christmas i Masaby är ett nytt julsångstillfälle som är öppet för alla som har intresse och möjlighet att sjunga bekant julmusik på dagtid. Masaby kyrkas goda akustik och varma atmosfär skapar förutsättningar för en alldeles speciell stund inför julen.

På programmet står körsång och allsång. Körslätt framför ett urval både gamla och nya julsånger och vill med den här satsningen lyfta fram både julens budskap och körsångens positiva effekter. Att musicera tillsammans befrämjar vårt välbefinnande och att just på det här sättet tillsammans kunna samlas inför julens händelser gör att alla förutsättningar finns för en enastående konstupplevelse.

Åhörarna har också möjlighet att tillsammans med Körslätt stämma in i några av julens mest älskade sånger. Att det dessutom serveras rykande varm glögg och välsmakande pepparkakor gör att det garanterat blir jul i Masaby också i år.

Inträdet är fritt och endast ett frivilligt bidrag för serveringen är önskvärt.

Med detta nya julsångstillfälle vill Körslätt önska alla en riktigt god och Merry Christmas!


Christmas i Masaby
Måndag 16.12.2019 kl. 13 i Masaby kyrka, Tinavägen 4, Masaby

Medverkande
Körslätt
Håkan Wikman, dirigent

Varmt välkommen!

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Masaby kyrka
Tinavägen 4
02430 Masaby

Mest visade

Våra tips

Nytt