Sök evenemang

Ti On To Fre
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Barnevenemang

Stand Up & dinner på Strampen - VASA

Evenemanget har redan ägt rum.
HumorHuset och Strampen presenterar

Stand up & dinner på Strampen - Vasa
Hasse Brontén (swe), Nisse Hallberg (swe), Fredrik Andersson (swe)


Den svenskspråkiga ståuppkomik klubben Humorhuset återvänder till Vasa i höst. Den 8 november uppträder svenska komikerna Hasse Brontén, Nisse Hallberg och Fredrik Andersson på restaurang Strampen i Vasa. Konceptet är en ”stand up and dinner” kväll.


Hasse Brontén är före detta polisen som sadlade om till komiker och är idag en av Sveriges mest bokade komiker. När Hasse står på scen blir det mycket igenkänningshumor om vardagliga saker i livet. Brontén uppträder frekvent på Sveriges största humorklubbar och är även känd från TV program såsom Parlamentet. Hasse har besökt Österbotten flera gånger tidigare.

Nisse Hallberg är utan tvekan en av Sveriges vassaste komiker som på rekordtid erövrat inte bara humorsverige, utan även etablerat sig som ett starkt namn i Svenskfinland. Efter genombrottet 2014 har han tagit emot pris på Svenska Stand up galan som Årets nykomling, hunnit göra två soloföreställningar, samt i år blivit nominerad till så väl Årets manliga komiker som för Årets föreställning med showen Trött, som han även uppträdde med i Vasa. Nu återvänder en av Sveriges absolut roligaste personligheter.

År 2004 debuterade före detta trollkonstnären Fredrik Andersson som ståuppkomiker och vann på Svenska Stand up galan 2015 priset Årets föreställning med sin soloshow Serial Joker. Förutom på Sveriges största stand up klubbar uppträder Fredrik även utomlands. Han har även medverkat i TV program såsom RAW Comedy Club, Ballar av stål och Roast på Berns. Andersson har arbetat som manusförfattare för många svenska humorprogram såsom Veckans Nyheter, Morgonsoffan och Parlamentet. I Sverige är han aktuell med showen Jag kan sluta när jag vill, där han blandar både stand up och trolleri.

Stand up kvällen går av stapeln fredagen den 8 november på restaurang Strampen i Vasa.

Kvällen är ett koncept med både middag och underhållning. Samtliga biljettyper, även menypaketen, säljs via Netticket. (Således bokas inget via restaurangen)

Biljetter:
Menypaket: 60 € + serviceavgift (inkluderar biljett)
Barbiljett: 25 € + serviceavgift

Meny: Förrätt + huvudrätt (kött/fisk/vegetariskt) + efterrätt

Biljetterna kommer till salu torsdagen den 26 september klockan 12:00.

VIKTIG INFORMATION:
Observera att menypaket INTE bokas via restaurangen utan säljs endast via Netticket.
Bord reserveras för sällskap enligt antalet personer per bokning via Netticket.
(Görs separata köp av menypaket och dessa vill sitta i samma bord ombedes man kontakta Strampen i god tid och meddela detta. I övrigt reserveras ett bord för matgäster enligt antalet personer i bokningen via Netticket)


Plats: Restaurang Strampen, Vasa

Tidpunkt: Fredagen den 8 november 2019

Dörrarna öppnas klockan 19:00
Showtime: 21:00

Längd: Ca. 2 h


Humorhuset är en ambulerande svenskspråkig stand up klubb som startade hösten 2015, och har sedan dess turnerat runtom i Svenskfinland med fulla hus.


Det är förbjudet att filma under föreställningen!


Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar

Tidpunkter
Typ av evenemang
Plats
Restaurang Strampen
Strandgatan 6
65100 Vasa

Mest visade

Våra tips

Nytt