Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Yleisöluento: Suuntaukset Venäjän eri politiikoissa

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kaikille avoimessa ja maksuttomassa luentotilaisuudessa Aleksanteri-instituutin tutkijatohtori Hanna Smith puhuu Venäjän politiikan monista suuntauksista ja niiden tulkitsemisesta. Luento- ja keskustelutilaisuus järjestetään osana Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piirin vuosikokousta. Auditoriossa järjestettävään tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumisia.

Smithin luento kuuluu Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piirin järjestämään 100 vuotta itsenäisyyttä Venäjän naapurissa -luentosarjaan. Luentosarjassa lukuisat Venäjän politiikan ja kulttuurin asiantuntijat käsittelevät itänaapuriimme liittyviä päivänpolttavia ja historiallisia kysymyksiä.

Hanna Smith on Venäjän ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan erikoistunut tutkijatohtori, joka on työskennellyt muun muassa Birminghamin yliopistossa, Suomen ulkoministeriön tutkimus- ja suunnitteluyksikössä sekä Norjan maanpuolustuskorkeakoulussa. Smith käsitteli väitöskirjassaan Venäjän ulkopolitiikkaa, suurvaltaidentiteettiä sekä kansainvälisiä organisaatioita, rakenteita ja järjestelmiä. Nykyisin Smith on mukana lukuisissa akateemisissa ja politiikkaan suuntautuneissa hankkeissa.

Lisätietoja antaa: Suomi-Venäjä-Seuran Länsi-Suomen piirin toiminnanjohtaja Rik

Ajat
Paikka
Työväenmuseo Werstas, auditorio
Väinö Linnan aukio 8
Tampere