Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021

Lastentapahtumat

Nollapiste & Peilitalo

Tänä vuonna Teatteri II:n Suomen-kiertueella nähtävä esitys koostuu kahdesta näytelmästä, Nollapiste ja Peilitalo, jotka käsittelevät länsimaista kulttuuria, ihmisyyttä, unelmia ja rakkautta. Näytelmät ovat ohjanneet ja käsikirjoittaneet opiskelijat itse.

Nollapiste on lapsen ja isovanhempiensa, sodan lasten, välinen keskustelu elämästä ja kuolemasta, kohtalosta, ja armosta. Se kertoo sukupolvet yhdistävästä pyrkimyksestä ymmärtää ihmistä. Se on unenomainen matka, joka puhuu rakkaudesta, lapsista, minuudesta, menneen ajan haamuista ja alati leiskuvasta kaaoksesta – ihmisestä.

Ohjaus: Eero Leichner
Näyttelijät: Sami Harjula, Henriikka Heiskanen, Santra Juoperi, Riikka Koskinen, Mikko Laine, Minne Mäki ja Elias Westerberg

Peilitalo on läpileikkaus länsimaalaiseen kulttuuriin – harhojen ideologiaan. Lopulta, kaikkien harhojen hälvettyä, jäljelle jää vain tyhjyys. Unelmamme ja fantasiamme ovat olennaisia muunnelmia vallitsevasta ideologiastamme. Ne heijastelevat sekä elämäntyyliämme, että arvomaailmaamme. Me luomme unelmamme, ylläpidämme ne ja olemme vastuussa niistä. Vapautuminen ei tarkoita unelmien toteutumista – meidän tulee muuttaa tapa, jolla unelmoimme. Vapautuminen sattuu, koska kaikki mielihyvämme liittyy unelmiimme.

Ohjaus: Julius Leppänen
Näyttelijät: Miro Apostolakis, Maija Hartikainen, Ville Hilska, Mari Hirvi, Miina Penttinen, Joonatan Perälä, Otto Rokka ja Joonas Savolainen

Esityksen kesto noin 2h 45min (sis. väliajan)

Liput:
Peruslippu 10 €/kpl
Opiskeilijat, eläkeläiset ja työttömät 5 €/kpl

Varaukset: teatteri@lahdenkansanopisto.fi

Tervetuloa!

Ajat
ke 26.4. klo 19
Tapahtumalaji
Paikka
Kulttuuritalo Annankatu 6
Annankatu 6
28100 Pori