Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

Mikko Sinervo

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Unfinished Map of Cosmos

Mikko Sinervon näyttelyssä katsotaan avaruuteen. Taiteilija rakentaa omaa kosmista kartastoaan, joka esittää häntä kiinnostavia avaruudellisia ilmiöitä. Kääpiöplaneetat, Mars ja pimeä aines esiintyvät taiteilijan tulkintoina eri tekniikoin, niin valokuvien kuin installaatioidenkin muodossa.

Mikko Sinervoa kiinnostaa ajan liikehdinnän tarkastelu. Valokuvapohjaiset tekniikat sekä valoherkät materiaalit ovat mahdollistaneet valon häiveiden tallentamisen kuvalliseen muotoon. Tällä hetkellä työskentelyn keskiössä on avaruus ja siihen liittyvät ilmiöt. Avaruuden monimuotoisuus ja rajattomat mahdollisuudet ovat kiehtoneet Sinervoa jo vuosien ajan ja tuoreet teokset pohjautuvatkin suurelta osin taiteilijan keräilemään tieteelliseen materiaaliin.

Sinervon työskentelyssä painottuu teosten syntyprosessi, jossa työhuone toimii taiteilijan observatoriona. Prosessinomaisuus näkyy myös näyttelyssä. Erilaisin tekniikoin Sinervo luo moni-ilmeisiä teoksia joissa alkuidea asettuu lopulliseen muotoonsa. Ne toimivat olennaisina rakennusaineina taiteilijan luodessa omaa, valmistumatonta, kosmoksen kartastoa.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Valokuvagalleria Hippolyte & Hippolyte Studio
Yrjönkatu 8–10
00120 Helsinki