Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Otto Karvonen

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Sea change

Kuvataiteilija Otto Karvonen kutsuu kirjavan joukon tekijöitä, ajattelijoita ja yleisöä Vuotaloon, työskentelemään prosessinomaisen näyttelyn parissa.

Prosessinäyttelyn lähtökohtana on Vuosaari globaalin muutoksen paikallisena näyttämönä. Se tutkii myös Vuosaaren keskustan tulevaa muodonmuutosta, ja laajemminkin ihmisen suhdetta julkiseen tilaan.

Esillä on myös Kaupunkisuunnitteluviraston piirroksia muuttuvasta Vuosaaresta sekä kuunnelma ja julkaisu Narratiimin keräämistä tarinoista muun muassa Meri-Rastilasta, Uutelasta ja Vartiosaaresta.

Näyttelyn vaiheet:

Maaliskuu - Pysyvä muutos

Kaikille avoimissa banderollityöpajoissa maanantaina 6.3. & 20.3. klo 16-19 visioidaan Vuosaarelle vaihtoehtoisia tulevaisuuksia – todennäköisiä tai epätodennäköisiä, villin utopistisia tai kotoisan arkisia. Banderollit ripustetaan näkyville Vuotalon galleriaan ja aulaan.

Huhtikuu - Muutosleipomo

Huhtikuun jokaisena keskiviikkona klo 16-19 ja lauantaina 8.4. klo 11-14 Vuotalon galleriassa toimii tilapäinen leipomo. Muutosleipomo kutsuu vierailevia leipureita isännöimään ja emännöimään erilaisia kokeiluja, maisteluja ja keskusteluja, joissa visioidaan ja toteutetaan muutoksia – yhteisössä, kaupungissa, yhteiskunnassa, maailmankaikkeudessa, taikinajuuressa.

Toukokuu - Ihmisen, kaupungin ja eläimen mittakaava

Vuosaaren tulevaisuuksien visioimistyöhön otetaan nyt mukaan myös eläimen mittakaava. Taiteilija Eero Yli-Vakkuri tuo paikalle oikean, elävän hevosen hämmentämään Vuosaaren kaupunkikuvaa ja herättämään keskustelua ihmisen, kaupungin ja eläinten yhteiselosta ja sen potentiaalisesta tulevaisuudesta. Prosessi huipentuu Ihmisen mittainen Vuosaari -tapahtumaan perjantaina 12.5. Mosaiikkitorilla.

Seuraa näyttelyn vaiheita Facebookissa ja Instagramissa: #seachange #vuotalongalleria #ihmisenmittakaava #ottokarvonen

Otto Karvonen on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka on työssään erikoistunut julkiseen tilaan sijoittuviin veistoksiin, installaatioihin ja performansseihin. Karvonen tunnetaan mm. pienimuotoisista, humoristisista ja ironisista interventioista, jotka hämmentävät ja sekoittavat käsitystämme arkitodellisuudesta. Hänen teoksensa kommentoivat usein ajankohtaisia poliittisia, taloudellisia, sosiaalisia ja uskonnollisia aiheita, julistavuutta ja alleviivaavuutta kuitenkin hienovaraisesti vältellen.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Vuotalon galleria
Mosaiikkitori 2
00980 Helsinki
Liput
Vapaa pääsy