Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Lastentapahtumat

RCA esittää: Willy Tea Taylor (USA)

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Willy Tea Taylor on kotoisin maailman cowboy-pääkaupungiksi julistautuneesta Kalifornian Oakdalesta, mutta hän menetti lehmien sijaan jo nuorena sydämensä baseballille. Kun polvivamma lopetti lupaavan uran, hän suuntasi kiinnostuksensa musiikkiin. Jo 18-vuotiaana, nähtyään folkmuusikko Greg Brownin esiintyvän Strawberry-festivaaleilla, hän päätti omistaa elämänsä folk-musiikille. Myöhemmin hän on itse esiintynyt kyseisillä festivaaleilla useasti - myös päälavalla.
Willy Tea Taylorilla on siis jo pitkä ura takanaan. Hänen uusimman levynsä nimi "Knuckleball Prime" viittaa siihen, että monet rystysyöttäjät tapaavat olla uransa huipulla noin nelikymppisinä - iässä, jossa Willy Tea Taylor on juuri nyt.
Jos pidät iskevistä lauluteksteistä, miellyttävistä melodioista ja nämä yhdistävästä juurevasta lauluäänestä, niin pidät taatusti Willy Tea Taylorin musiikista. Häntä on kutsuttu lauluntekijäksi, joka voi muuttaa elämäsi, ja yhdeksi tärkeimmistä nykypäivän yhdysvaltalaisista laulaja-lauluntekijöistä.
Illan järjestää yhteistyössä Ravintola Telakka ja RCA Finland. Liput 5 euroa

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Ravintola Telakka, Tullintori