Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Lastentapahtumat

Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Pääsyliput
14 € - Yksittäislippu
42 € - Perhe, sis. 2 aikuista ja lapset
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi
Avustajat Ystäväkortilla ilmaiseksi

Voit säästää jopa 20 ostamalla liput ennakkoon 1.7.2019 alkaen. Ennakkolipuilla pääset sisään nopeammin ja helpommin.

LEGO-kaupunki
Tule rakentamaan yli miljoonan palikan valikoimasta oma rakennelmasi ja vie se osaksi kaikkien aikojen suurinta LEGO-kaupunkia. Kävijät voivat osallistua LEGO-kaupungin rakentamiseen tapahtuman molempina päivinä.

LEGO-rakentelualueet
Tapahtumassa lapsia palvelevat LEGO System sekä LEGO DUPLO -rakentelupisteet. LEGO System -rakentelupisteelle ovat tervetulleita kaikki yli 4-vuotiaat rakentamaan miljoonista LEGO-palikoista mitä tahansa. LEGO DUPLO -rakentelupiste on taaperoiden (1-3-vuotiaat) valtakunta. LEGO DUPLO -alueen läheisyydessä sijaitseva kahvila palvelee koko tapahtuman ajan. Näin suuria LEGO-rakentelupisteitä ei Suomessa ole koskaan nähty!

LEGO-näyttelyt
Suomen taitavimmat LEGO-rakentajat kerääntyvät jälleen saman katon alle esittelemään upeita LEGO-teoksia. Luvassa on laaja kirjo LEGO-harrastajien omia taidokkaita teoksia, LEGO-erikoisuuksia, sekä LEGO-keräilijöiden kokoelmia aina 70-luvulta saakka. Tapahtumassa on mukana jälleen Suomen LEGO-harrastajien yhdistys Palikkatakomo ry suurella yhteisteoksella sekä yksittäisteoksilla.

LEGO-elokuvat
Ilman erillistä maksua pääset katsomaan huippusuosittuja LEGO-elokuvia. Tapahtuman 200-paikkaisessa elokuvateatterissa esitetään LEGO-elokuvia tapahtuman molempina päivinä. Näytettävät LEGO-elokuvat ja aikataulut julkaistaan 1.7.2019.

LEGO-tuotemyynti
Pii Poon LEGO-myymälästä löydät Suomen suurimman valikoiman LEGO-tuotteita. Yli 400 erilaisen LEGO-paketin valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Myynnissä on myös rajoitettu erä LEGO-erikoistuotteita nopeimmille. LEGO-pakettien lisäksi tarjolla on LEGO-avaimenperiä sekä muuta oheistavaraa. Myymälässä käy maksuvälineenä yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen.

LEGO-irtopalikkamyynti
Tule etsimään puuttuvat palikat tai laajenna varastoasi LEGO-irtopalikkamyyntipisteellä. Myynnissä on myös rajattu erä erikoisfiguureita sekä mahdollisuus rakentaa oma LEGO-figuuri yli 25 000 osan valikoimasta!

LEGO-robottialue
Voit ihastella LEGO Mindstorms-robotteja Robotiikka- ja tiedekasvatus ry:n toimintapisteellä, jossa esitellään First LEGO League -toimintaa. Pääset myös itse tutustumaan mekaniikkaan LEGO-palikoiden avulla Suomen Tiedekoulun robottipisteellä.

LEGO-mallipuisto
Keskusaukiolla voit ihastella LEGO-mestarirakentajien tekemiä LEGO-malleja ja patsaita. Mallien rakentamiseen on käytetty useita tuhansia LEGO-palikoita ja suurimmat ovat lähes kaksi metriä korkeita.

Muuta nähtävää
Ihka elävät LEGO-hahmot ilahduttavat kävijöitä koko tapahtuman ajan. LEGO-hahmot ovat erittäin kilttejä, joten voit etsiä heidät käsiisi ja käydä ottamassa vaikka kaverikuvan.

Palikkatakomo ry osallistuu tänäkin vuonna tapahtumaan ja heidän osastoltaan voit bongata valtavan LEGO-kaupungin, mahtavia yksittäisteoksia, sekä muita mahtavia LEGO-rakennelmia. Palikkatakomo Ry on Suomen LEGO-harrastajien rekisteröity yhdistys, jonka tehtävänä on koota kasaan suomalaisten LEGO-harrastajien sankka joukko ja tukea harrastusta maassamme.

Pääsyliput
Tapahtumaan myydään lippuja ennakkoon sekä ovelta molempina tapahtumapäivinä. Maksuvälineinä tapahtumassa käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä käteinen. Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn molempina tapahtumapäivinä. Ennakkoliput tulevat myyntiin 1.7.2019.

Pysäköinti ja tulo-ohjeet
Julkiset liikennevälineet: Raitiovaunut: 7 ja 9. Bussit: Kaikki Pasilan asemalle tulevat bussit. Junat: Kaikki lähi- ja kaukojunat (lukuunottamatta Allegro-junia) pysähtyvät Pasilan asemalla, josta pääset suoraan alikulkutunnelin kautta Messukeskukseen.

Pysäköinti: Messuparkki sijaitsee Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin puolella, osoite Ratapihantie 17.

Näytteilleasettajaksi?
Onko sinulla LEGO-teoksia, -settejä, -kokoelmia tai jotain muuta LEGO-aiheista, jonka haluat tuhansien LEGO-fanien nähtäville tapahtumaamme? Näytteilleasettajille ei ole ikärajaa tai muita rajoituksia ja viime vuonna LEGO-rakennustapahtumassa olikin yhteensä yli 100 näytteilleasettajaa kaikista ikäluokista. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 1.9.2019.

Mikäli kiinnostuit niin lisätietoa löydät osoitteesta www.piipoo.com/pages/naytteilleasettajille

Lisätietoja tapahtumasta antaa Timo Ranto / 044 242 3899 / timo@piipoo.fi

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 Helsinki