Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
16171819202122
23242526272829
30123456
78910111213

Lastentapahtumat

Pop Up Hervanta 2019

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kolmatta kertaa järjestettävä Pop Up Hervanta toteutetaan Tampereen pormestarin joukkorahoituksella. Tapahtumaa koordinoiva Yhdessä Selviytymisen Tuki YSTI ry ylitti minimitavoitteensa 1500 euroa 20 mesenaatin ja kaupungin tuen voimin.

Ulkoilmatapahtuma Pop Up Hervanta levittäytyy tiistaina 28.5.2019 kello 13-18 Muusanaukiolta vapaa-aikakeskuksen kulmille ja aina Ahvenisjärven rantalaiturille saakka. Hervannan keskustaan kannattaa lähteä kauempaakin, sillä kaikille avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa on monipuolinen esiintyjäkaarti, hurjasti tekemistä ja kokemista ja myytävänä maittavaa sapuskaa.

Tapahtuman juontaa suomeksi ja englanniksi iki-ihana näyttelijä ja taiteilija Tuija Piepponen. Lavalle nousee Suomen suurin ukulelekokoonpano, Tampereen Ukuleleorkesteri, joka on tunnettu erityisen hyväntuulisesta musiikistaan. Suomalais-irakilainen Sirocco Beat yhdistelee vaikutteita arabialaisesta, länsimaisesta ja espanjalaisesta musiikista. Rockyhtye Kaamos heittää Hervannassa hyväntekeväisyyskeikan ja soittaa 80- ja 90-luvun klassikoita sekä omia ralleja. Alueella esiintyvät myös aidot hervantalaiset kuorot, Tuulantei ja Venlan Veikeät.

Lapset ja lapsenmieliset voivat suunnata keppihevosradalle, kasvomaalaukseen ja ilmalentopallokentälle tai rapsutella karvakavereita ja jo viime vuodesta tuttuja Loimusalon laamatallin Arskaa ja Juwelia. Laamakaverukset ovat paikalla kello 16 18. Tapahtumassa voi myös bongata pandan, ketun ja Hulda-pellen.
Eri toimijoiden pisteissä voi tasapainoilla, kokeilla hölkkäliiviä, virtuaalilaseja, rukousboksia, radikaaleja ristipistoja ja sosiaalisen sirkuksen työpajaa, osallistua arvontaan, mittauttaa puristusvoimansa, hankkia taidokkaita käsitöitä, käydä Inhimillisen vastaanoton edullisella hierontapisteellä ja esiintyä katusoittopisteellä. Naapurijurtta-hanke tuo paikalle minimajan, jossa voi oleskella, katsoa videodokumenttia ja askarrella kortteja
.
RIO-dance tanssikoulu tarjoaa liikuttavia elämyksiä ja Hervannan eläkkeensaajien kanssa pääsee pelaamaan bocciaa. Kävijät voivat tuoda mukanaan omia kierrätystavaroitaan ja kiinnittää ne Keinupuiston paikalle tuomaan yhteisöpyramidiin. Hervannan kirjasto jalkautuu alueelle ja järjestää tietokilpailuja aikuisille ja lapsille, palkiten voittajia kirjoilla. Paikallisyhdistykset, kaupungin ja sosiaalialan toimijat vinkkaavat palveluista ja tekemisen mahdollisuuksista Hervannassa.

Tyhjin vatsoin ei tarvitse päivästä nauttia, sillä myynnissä on niin lihaisaa kuin kasvispitoista grillimakkaraa, mehua, kahvia, pullaa, muurinpohjalettuja ja vohveleita. Keliaakikotkin on otettu huomioon. Hervantaan karauttaa myös erityisen maukkaista annoksistaan tunnettu Katukeittiö Leidi.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Muusan aukio, Hervanta
Lindforsinkatu 1
33720 Tampere