Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
16171819202122
23242526272829
30123456
78910111213

Lastentapahtumat

Suvilahden Siivouspäivä

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Suvilahden kulttuurikeskusta pyörittävä Kiinteistö Oy Kaapelitalo, Suvilahti TBA, MMAF ry (Modified Motorcycle Assosiation of Finland) sekä Aliens MC tuovat yhteistyössä valtakunnallisen Siivouspäivän ensimmäistä kertaa Suvilahteen!

Siivouspäivä - tuo kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin juhlapäivä - muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi. Kuka tahansa voi kaupata tavaroitaan kaduilla, pihoilla tai kodeissa ja shoppailla itselleen päivän parhaat löydöt. Suvilahdessa valikoima voi yltää myyjistä riippuen vauvanvaatteista moottorinosiin!

Suvilahdessa Siivouspäivä toteutetaan Energiakentällä Huilaamon ja Valvomon (rakennusten 9 ja 11) edustalla klo 11-16, Helsinki Bike Shown, rakennettujen ja muunneltujen moottoripyörien ride-in-näyttelyn, ohessa.

Osa Energiakentästä on varattu lähialueen asukkaiden omia kirpputoreja varten. Voit saapua ja valita paikkasi vapaasti!

Toinen osa Energiakentästä on puolestaan varattu motoristiharrastajien rompetoriksi ja alan harrastajien kierrätyspisteeksi. Rompetorin ajatuksena on toimia avoimena, ei-kaupallisena käytettyjen moottoripyöräosien yms. kirpparipaikkana, johon osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Myyntipaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.