Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Lastentapahtumat

Taidetta Tulvillaan – Flöde av Konst – Awash with Art, 8-taiteilijan yht.näytt

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Näyttely esittäytyy monipuolisuudellaan
8 taiteilijaa – 8 konstnärer – 8 artists
Grafiikka – Maalaus – Valokuva – Veistos

Porvoolaissyntyinen Jemena Höijer on nykyisin Helsingissä vaikuttava kuvataiteilija, graafikko. Taide on hänelle ikään kuin itsetutkiskelua, teoksissa on usein elämästä ammennettuja ideoita ja vaikutteita. Tähän näyttelyyn hän tuo grafiikkaa.

Helsinkiläisen valokuvaaja Sofie Jokisen valokuvista tulee kiva maalauksellinen tunnelma, jonka hän saa aikaan omaperäisellä tyylillään. Virtaavan veden liike ikään kuin pysähtyy hienosti näyttelyn teoksissa.

Helsinkiläisen taiteilija Tapani Piirton pastellinsävyiset maalaukset ovat herkkiä eteerisen sumuisia tuokiokuvia. Teoksissa voi aistia miten musiikin voima kuljettaa sivellintä kohti valoa teosten sulautuessa kevyesti taustaansa.

Taiteilija Marjukka Reima, Vantaalla työskentelevä taiteilija, innostuu monista eri aiheista ja tekniikoista. Hänen suvussaan on aina ollut maalaustaide läsnä, joten nytkin on hyvin luontevaa jatkaa sitä yhdessä avomiehen kanssa.

Taiteilija Sergio Rodas on syntyjään Nicaraguasta, missä ennätti opiskella taidetta Suo-men lisäksi. Viime aikoina hän on innostunut veistostaiteesta, maalaustaiteen, koriste-maalausten sekä restauroinnin lisänä.

Taiteilija Göran Svahn työskentelee niin ikään Vantaalla useilla eri tekniikoilla. Teoksissa näkyy intohimo ja tekemisen palo, halu oppia aina jotain uutta. Niinpä lopputulos saat-taa olla usein itsellekin myönteinen yllätys.

Vetelissä syntynyt, Lapuan kautta helsinkiläistynyt taiteilija Eeva Takala –Lähteenmaa,
maalaa mielellään värikylläisiä teoksia akryylillä. Myös akvarellimaalaus on lähellä sydän-tä, kuten runojen kirjoittaminen ja kirjojen kuvituskin.

Helsingin Käpylässä taiteilija Minna Väkeväinen maalaa innolla ja ilolla. Teoksissa on jännittäviä, vähän rosoisia ja yllättäviäkin pintoja. Ovatkohan tämän näyttelyn teokset saanet innostusta kuitenkin taiteilijan Tammisaaren "mökkiateljeessa"?

Näyttelyn avaa: Näyttelyn avaa, Risto Kolanen, Kulttuuritoimittaja
Tervetuloa, Vapaa pääsy
Välkommen, Fritt inträde
Welcome Free Admission

anita.aula(ä)piirto.com
0503575777
FB
https://www.facebook.com/Taidesalonki-Piirto-368719388170/
INSTAGRAM taidesalonki_piirto
https://www.instagram.com/taidesalonki_piirto/?hlfi

www.piirto.com

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Taidesalonki Piirto
Uudenmaankatu 7
00120 Helsinki