Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314

Lastentapahtumat

Lasten luontokonsertti: Bianca Morales laulaa ja laulattaa

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Jazzlaulaja, pedagogi ja Luontolaulun kehittäjä Sanni Orasmaa on koonnut The forest in me - luontokonserttisarjan Träskändan kartanon Makasiiniin syyskaudelle 2018. Sarjan konserteissa maamme eturivin taiteilijat kertovat oman luontotarinansa. Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan ja koetaan. Sanni Orasmaa haastattelee.

Vapaa pääsy, lippujen ennakkovaraukset: www.forestinme.com

Konsertin jälkeen sytytämme lyhdyt ja kutsumme kuulijat äänikävelylle Träskändan puistoon.

Konserttisarja järjestetään Espoon kaupungin tuella.

Bianca Morales aloitti esiintyvän ja levyttävän artistin uransa jo 1980-luvun alussa Grani Big Bandin solistina. V. 1984 afrokuubalaisen muusikkoisän ja suomen-ruotsalaisen äidin tyttrestä tuli koko kansan suosikki reggaehenkisell kappaleella Our Party silloisen Mainos-tv:n (nyk. MTV3) ensimmäisen Kevään Sävel-kilpailun voiton myötä.
FIM_Bianca_lastenkons.kuva_MikkoKauppinen.jpg
Bianca Morales on tehnyt yhteistyötä lasten ja nuorten kanssa jo uransa alkuvaiheista alkaen toimien mm. Kauniaisten nuorisotalolla nappuladisko-DJ:n ja nuoriso-ohjaajan apulaisena. Radiossa Bianca juonsi suosittua Ungdomensgava i toner-ohjelmaa (suomalainen vastine ohjelmalle oli Nuorten sävellahja).

Yhteistyö lasten ja nuorten kanssa tiivistyi, kun Bianca Morales Productions Oy tuotti sisällön 24:aan musiikkivideoon YLE TV 1 Lasten- ja nuortenohjelmille. Valitut Palat julkaisi kotivideon 10:n videon sarjasta Hottikokki. Sarjan Säästämme luontoa, suojelemme eläimiä-lauluista kahdeksan on julkaistu CD:lla.

Kesällä 2005 julkaistiin Pori Jazz Kids Festivaleilla yhteistyössä Maailman luonnonsäätiön WWF:n kanssa uusi julkaisu "Yhteinen maailmamme", joka sisältää eläin- ja luontomusiikkivideosarjan kaikki 14 laulua.
Jokainen 24:sta laulusta edustaa eri musiikkityyliä rapista rockiin, salsasta swingiin ja valssista cha-chaan.

Bianca esiintyy säännöllisesti lapsille ja nuorille päiväkodeissa, kulttuurikeskusten konserteissa ja perhetapahtumissa sekä jazz- ja blues-festivaaleilla. Myos yleisö osallistuu esityksiin tanssimalla ja laulamalla Biancan innostavalla opastuksella.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Träskändan kartanon Makasiini
Träskändan puistotie 6
02940 Espoo