Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314

Lastentapahtumat

Joutokumpu

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Joutokumpu on yhdentoista taiteilijan luoma maailma, jossa hylätty, arvoton ja arkinen muuntuu uudeksi ja yllättäväksi. Joutokummussa suuret, pääosin hukkamateriaaleista rakennetut installaatioteokset ympäröivät kokijansa. Kävijä voi esimerkiksi soutaa muoviaallokossa, vaeltaa hylätyllä turistirannalla tai levätä jättimäiseksi paisuneella piknik-viltillä. Joutokumpu on yhtä aikaa inhimillisten haaveiden ja epäonnistumisien tyyssija.

Joutokummun taiteilijoita yhdistää osallisuuden tutkiminen ja synkkien aiheiden käsittely leikin ja empaattisen anarkian keinoin.

Joutokumpuun saa tuoda omat eväät ja tilaan voi tulla viettämään aikaa yksin tai porukalla. Kävijöiltä ei peritä pääsymaksua, tilaan on esteetön pääsy ja teokset sopivat kaikenikäisille.

Taiteilijat: Annika Niskanen, Anastasia Artemeva, Anne Roininen, Eero Erkamo, Elina Tiainen, Johannes Rantanen, Johannes Vartola, Lauri Niskanen, Niko Tiainen, Riikka Niemistö ja Steve Maher

Tuotanto: Mysteeri Co. / Annika Niskanen, Senni Moilanen, Jussi Sippola. Valokuvat: Sofia Pyykkö

Teosta on tukenut Taiteen edistämiskeskus ja Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus (AVEK) ja sen pääyhteistyökumppani on Finlaysonin alueen kiinteistöomistaja työeläkeyhtiö Varma.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Vooninki
Väinö Linnan aukio 13
33210 Tampere