Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

Mediabox: Sasha Huber & Petri Saarikko - Black Lives Matter (2017)

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Heinäkuussa Mediaboxissa esillä Sasha Huberin ja Petri Saarikon videoteos Black Lives Matter (2017).

Black Lives Matter is about Police brutality faced predominately by African-American population due to deep rooted racism. A fictitious Police officer writing uncountable times Black Lives Matter on a chalkboard wall as a form of non-violent penalty.

Directors: Sasha Huber & Petri Saarikko
Actor: Joe Shavel
Producer: Sasha Dees (John106), Gerrit Vooren (Vooren Productions)
Camera: Petri Saarikko
Editor & post production: Petri Saarikko
Location: College of Staten Island

In part made possible by VISEK, Arts Promotion Centre Finland, Snug Harbour, Newhouse Center for Contemporary Art, College of Staten Island. Thank you: Bonnie Chin and staff Snug Harbor, Larry Anderson, Shawna Salmon, Melissa West.Sasha Huber (s. 1975 Zürichissä) on kuvataiteilija. Hän elää ja työskentelee Helsingissä. Huber kyseenalaistaa juurensa, ja hänen tutkimuksensa keskittyykin henkilökohtaisen ja taiteellisen identiteetin rakentamisen prosessiin. Videotaide, valokuvaus, niittipistoolin käyttö, performansseihin perustuvat interventiot ja kirjojen julkaisutoiminta kuuluvat hänen ilmaisuvälineisiinsä.


http://sashahuber.com/


Petri Saarikko on helsinkiläinen taiteilija ja suunnittelija. Hän yhdistää yhteiskunnallisen kantaaottavuuden ihmisen ja tietokoneen välistä vuorovaikutusta tutkivaan ammattiinsa ja taustaansa kuraattorina, mikä on johtanut pitkän aikavälin yhteiskunnallisiin väliintuloihin. Saarikon teokset ovat holistisia performatiiviselta luonteeltaan. Ne pyrkivät synnyttämään valtasuhteita ja siten luomaan tilaa yksilöllisille kertomuksille ja yhdenvertaisuuden puolustamiselle.

http://www.av-arkki.fi/taiteilijat/petri-saarikko/


Lue lisää näyttelystä: http://www.forumbox.fi/fi/mediaboxi/tulevat-mediabox-nayttelyt/

--

Mediaboxi on Forum Boxin tila mediataiteelle ja ohjelmisto suunnitellaan yhteistyössä suomalaisen mediataiteen levityskeskus AV-ARKIN kanssa. Yhteistyössä AV-arkin kanssa kuratoimme vuodeksi eteenpäin uusinta mediataidetta esittelevän ohjelmakokonaisuuden. Tila toimii nyt yhtenä tärkeänä kanavana mediataiteelle.

http://www.av-arkki.fi/fi/mediaboxi/

www.forumbox.fi

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Forum Box
Ruoholahdenranta 3A
00180 Helsinki
050 524 1781

Katsotuimmat

Suosittelemme