Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021

Lastentapahtumat

Iso haha susi

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Iso haha susi on nukketeatteriesitys susista, hillosta ja pelon kohtaamisesta. Esitys tutkii monialaisesti susia ja tuntemattoman pelkoa.

Iso haha susi haluaa omalta osaltaan olla herättämässä keskustelua suhteestamme luontoon ja omaan eläimellisyyteemme. Esitys haluaa tarjota lapsille välineitä peloista puhumiseen ja niiden kohtaamiseen.

Näyttämökuva rakentuu miniatyyrimaailmoista, pienistä luontoplänteistä, jotka kätkevät valtavasti mikroskooppista elämää sisälleen. Se, mikä on aivan pientä, näyttäytyy joskus mielikuvituksen tai kameran linssien läpi valtavan suurena. Ilmalla täytettävät lavasteet ja projisoinnit muodostavat kahden esiintyjän kokoisen turvallisen ja intiimin maailman, jossa kohdata omia pelkojaan kaikenläpäisevän koomisen tason kautta yhdessä.

Esityksen valmistaa (vierailevine tähtineen) mm. Helsingin Juhlaviikoilla vieraillut ja lukuisia palkintoja voittanut työryhmä Kuuma Ankanpoikanen. Ryhmä on mellastanut nukketeatteritaiteen kentillä ja rajamailla vuodesta 2008 alkaen. Työryhmäläiset ovat nukketeatterin täysverisiä ammattilaisia, ja ovat olleet vahvasti mukana vaikuttamassa koko taiteenalan uuteen aaltoon. Kuuma Ankanpoikanen on yksi maamme tämän hetken aktiivisimmista, kunnianhimoisimmista ja tinkimättömimmistä nukketeatterin tekijöistä.

Ohjaaja Antti-Juhani Manninen
Esiintyjät Sirpa Järvenpää ja Riina Tikkanen
Nukenrakentaja, lavastaja Heini Maaranen
Säveltäjä, muusikko Hilla Väyrynen
Valosuunnittelija ja -teknikko Katri Kinnunen
Videosuunnittelija Markus Alanen

Kohderyhmä: 5+
Liput 6 € + mahdollinen toimitusmaksu, Lippu.fi
Kesto 45min

Nukketeatteri Kuuma Ankanpoikanen
http://kuumaankanpoikanen.com

Ajat
Paikka
Kanneltalo
Klaneettitie 5
00420 Helsinki
09-3101 2000
Liput
6 €