Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Lastentapahtumat

Nalkalan setlementtitalon avajaiset

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Setlementti Tampere ry kutsuu kaikki setlementtityöstä kiinnostuneet ihmiset Nalkalan setlementtitalon avajaisiin. Nalkalan setlementtitalo sijaitsee Nalkalankatu 12 G – Pyhäjärvenkatu 1-kulmatalossa.

Nalkalan setlementtitalossa yhdistyksellä on noin 1500 m2 toimitilat kolmessa kerroksessa. Setlementtitalossa on tilat erilaiselle kansalaistoiminnalle ja usealle työmuodolle sekä yhdistyksen ja Nollalinjan hallintopalveluille. Katutasossa toimivat Tampereen Tyttöjen Talo (käynti Pyhäjärvenkatu 1 B 1 -ovesta), neurokirjon asiakkaiden kanssa työskentelevä Omavoima ja Kiusatut – maakunnallinen kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontapiste. Toisessa kerroksessa palveluja tarjoavat Väkivalta- ja kriisityön yksikkö (DIDAR, Perheväkivaltaklinikka ja Välitä! seksuaaliväkivaltatyö) ja Rikosuhripäivystys. Tarjolla on apua ja tukea erilaisissa vaikeissa elämäntilanteissa. Kaikki palvelut ovat maksuttomia ja niihin pääsee ilman lähetettä. Katutasoon sijoittuvissa kansalaistoiminnan tiloissa järjestetään erilaista toimintaa. Siellä voi piipahtaa vaikka kirjoittamassa rohkaisevan kirjeen tuntemattomalle kanssaihmiselle tai hengähtää nuorten taidenäyttelyn äärellä.

Nalkalan setlementtitalon avajaisissa voit tutustua yhdistyksen eri työmuotoihin, tukea yhdistyksen toimintaa virkistäytymällä buffetissa tai ostamalla arpoja ja nauttia musiikkiesityksistä. Jos haluat tukea toimintamuotojamme, voit lahjoittaa rahaa tai tuoda lahjan.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Nalkalan setlementtitalo
Nalkalankatu 12 G
33200 Tampere