Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
15161718192021
22232425262728
2930311234
567891011

Lastentapahtumat

Rölli

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Tässä tulee hirmuinen Rölli!

Tikkurilan Teatterin kesäteatterin 20-vuotisjuhlan kunniaksi Kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä seikkaillaan yhdessä Allu Tuppuraisen luoman kaikenikäisten suosikkihahmon Röllin kanssa!

Menninkäiset viettävät rauhaisaa elämää, kunnes riehakkaat röllit valtaavat menninkäisten maat ja perustavat niille sijoille oman Röllimetsänsä. Rölli ystävystyy Milli Menninkäisen kanssa, vaikka röllien ja menninkäisten pitäisi olla pahimpia vihollisia keskenään. Yhdessä Rölli ja Milli yrittävät löytää ratkaisun Röllimetsän riitaisaan tilanteeseen. Mukana rauhanneuvotteluissa häärivät mystinen Vaakamestari, viekas Riitasointu, äkäinen Iso-Rölli ja muut metsän omituiset otukset.

Tikkurilan Teatteri on esittänyt koko perheen kesäteatteria Kotiseututalo Påkaksen pihapiirissä jo vuodesta 1998. Kesäisestä teatteriretkestä idylliseen Påkaksen pihapiiriin onkin muodostunut jokavuotinen perinne monelle perheelle! 20-vuotisjuhlavuoden esityksen ohjaa teatterinjohtaja-rehtori Carita Välitalo ja näyttämöllä rölleinä ja menninkäisinä nähdään Tikkurilan Teatterin pitkäaikaisia harrastajanäyttelijöitä sekä Tikkurilan Teatteri- ja Sirkuskoulun oppilaita. Valloittavassa ja vauhdikkaassa esityksessä viihtyy koko perhe!

Ensi-ilta sunnuntaina 10. kesäkuuta 2018

Käsikirjoitus ja laulujen sävellys: Allu Tuppurainen
Ohjaus ja sovitus: Carita Välitalo
Pukusuunnittelu: Anu Kamppila ja Kati Mäkilä
Rekvisiitan suunnittelu ja neulegraffitit: Aila Pelkonen
Maskeeraus ja peruukit: Henna Karekari
Lavastus: Tomi Tikka
Äänisuunnittelu: Ilya Zaytsev
Koreografia: Soile Vedenpää
Laulujen opetus: Tuija Rantalainen
Tuottaja: Suvi Lahdenmäki
Rooleissa: Teija Asomäki, Veera Heikkinen, Milja Jaskari, Juulia Jokinen, Ronja Junno, Hilkka Karvinen, Aarne Linden, Susanna Melander, Janne Niinivaara, Helmi Poutiainen, Iiro Ristola, Niilo Tossavainen, Anna-Sofia Tourunen ja Emmi Vilppo
Ikäsuositus: 4-100-v. | Kesto: n. 2h (sis. väliajan) | Esityspaikka: Kotiseututalo Påkas, Vanha Kuninkaalantie 2, Vantaa
Liput ennakkoon (hinta sisältää NetTicketin palvelumaksut): 16€ / 12€ / 50€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta).
Ennakkomyynti: www.netticket.fi/tikkurilanteatteri
Ennakkolippuja voi myös ostaa Vantaa-infoista (Myyrmäki, Korso, Tikkurila).
Liput ovelta ja Tikkurilan Teatterin kautta varattuna: 18€ / 14€ / 55€ kimppalippu (kaksi aikuista + kaksi lasta)
Tikkurilan Teatterin varaus- ja infopuhelin: 044 013 0036 (ma-ke klo 12–15 ja 2 tuntia ennen esityksen alkua) tai liput [at] tikkurilanteatteri.fi (vastaamme sähköpostivarauksiin arkisin)
Huomioithan nämä kun tulet kesäteatteriin:
– Varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua paikan päältä Påkaksen pihasta.
– Esitys on ulkona. Katsomomme ei ole katettu, joten sateisella säällä kannattaa varautua oikeanlaisin varustein. Katsomoon ei voi ottaa sateenvarjoja.
– Toimistollamme/Påkaksella ei ole ennakkolippujen myyntiä tai lunastusta, kaikki ennakkomyynti tapahtuu Netticketin ja Vantaa-infojen lipunmyyntien kautta.
- Pysäköinti Heurekan parkkipaikalla.
- Esityksen väliaikabuffetissa tarjolla pullaa ja grillimakkaraa sekä muita herkkuja! Sekä buffetissa että lipunmyynnissä käy sekä kortti että käteinen.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Kotiseututalo Påkas
Vanha Kuninkaalantie 2
01300 Vantaa