Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
17181920212223
24252627282930
31123456
78910111213

Lastentapahtumat

Monarin talvilomaviikon ohjelma

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Monitoimitalo 13 on avoinna talvilomaviikolla maanantaista perjantaihin kaikenikäisille klo 14-19. Luvassa on paljon erilaista mukavaa tekemistä talon neljässä eri kerroksessa. Toiminnot ovat maksuttomia lukuun ottamatta pieniä materiaalimaksuja osassa kädentaitokerroksen toiminnoissa. Avoimen toiminnan lisäksi luvassa on myös erilaisia työpajoja, joihinkin työpajoista on osallistujille suositusiät.

Ykköskerroksessa pääset sukeltamaan pelien maailmaan niin vapaan pelaamisen kuin erilaisten turnausten, visailujen ja battlejen osalta.
Kakkoskerros pitää sisällään niin mukavaa yhdessä oloa kuin musaan ja mediaan liittyvää tekemistä.
Kolmoskerroksessa pääsee taiteilemaan, tuunaamaan ja askartelemaan erilaisia kädentaitojuttuja. Neloskerroksessa voit osallistua koko viikon ajan nuorten suunnittelemaan pakohuonepeliin, sen teemana on Tyhjä toimisto -selvitä salaisuus.
Neloskerroksen Wivi Lönn-sali puolestaan tarjoaa eri päivinä niin sumopainia sumopuvuissa, Slime-laboratoriossa limojen testaamista sekä erilaisia jättipelejä esim. jättijazzin ja ihmiskimblen myötä.

Päiväkohtaiset tarkemmat ohjelmat ja lisätiedot esim. työpajojen osalta löydät osoitteesta www.nuortentampere.fi


Esimerkkejä viikon ohjelmasta:

Maanantai
Työpajoja mm. animaatiopaja, kutistemuovityöpaja ja kuvan tuunaus.
Lisäksi pääset testaamaan hauskoja sumopukuja sumopainin merkeissä, testaamaan bändisoittimia sekä pelaamaan erilaisia pelejä.

Tiistai
Hemmottelua ja hyvinvointia, kengurupuvuissa nyrkkeilyä, Kahoot tietovisoja yms.
Noora Louhimon (Battle Beast) STAGE -workshopissa raotetaan esirippua esiintymisen saloihin. Muita työpajoja ovat mm. tubetuspaja ja huulirasvapaja. Kolmoskerroksen aulassa opetellaan erilaisia huisin hienoja lettejä sekä glittermeikkejä.

Keskiviikko
Työpajoissa mm. räppipaja, Noora Louhimon (Battle Beast) STAGE -workshopissa raotetaan esirippua esiintymisen saloihin. Tämän lisäksi myös origamipaja sekä Popart -supersankaripaja. Neloskerroksen Wivi Lönn-sali muuttuu keskiviikkona Slime -laboratorioksi.

Torstai
Torstain työpajoina mm. katutanssi, baletti, showtanssi ja jazz-tanssi pajat Wivi Lönn-salissa. Tämän lisäksi myös Dj -työpaja sekä tapahtumatuotantopaja. Kolmoskerroksessa tuunataan mukille asu sekä laitetaan t-paidat uusiokäyttöön. Torstai on myös lukuisten pelien osalta turnauspäivä kakkoskerroksen osalta.

Perjantai
Perjantain työpajoina mm. syötävän hyvää taidetta -paja ja kolmoskerroksessa voi tehdä erilaisia koruja itselleen. Wivi Lönn -salissa uppoudutaan jättipelien maailmaan. Kakkoskerroksessa ennen julkaisemattoman mobiilipelin testausta sekä omien talenttien esiin tuomista.


Nähdään Monarilla!

paikka: Monitoimitalo 13 (Satakunnankatu 13)
26.2.-2.3.2018 klo 14-19

www.nuortentampere.fi/alajaady.fi

#Äläjäädy -koko kaupungin talviloma 26.2.-2.3.2018
Tampereen kaupungin nuorisopalvelut

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Monitoimitalo
Satakunnankatu 13
33100