Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
17181920212223
24252627282930
31123456
78910111213

Lastentapahtumat

Lasten Pirkkaset

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Olipa kerran ja mitä sitten tapahtuikaan? Mistä sanat oikein tulevat ja kuka keksii tarinat?
Lastenkulttuurifestivaali kannustaa sekä lapsia että aikuisia tarttumaan kirjoihin ja tutkimaan tarinoita. Ohjelmassa on runsaasti eri taiteenalojen tapahtumia, esityksiä, kursseja, näyttelyitä ja paljon muuta mukavaa lapsille ja perheille ympäri Pirkanmaata! Hyppää sanoilla seikkailuun!
Lasten Pirkkaset on Pirkanmaan kuntien yhteinen lastenkulttuurifestivaali, joka järjestetään vuosittain helmikuussa. Kuukauden tavoitteena on tarjota helposti lähestyttävää kulttuuria ja taidetta sekä nostaa esiin kunnissa tehtävää lastenkulttuurityötä

Vuoden 2018 teema "sanoilla seikkailuun" valikoitui mukaan sanataiteen, satusetä Topeliuksen juhlavuoden ja lukemisen merkityksen korostamiseksi. Tarinoiden lukeminen ja kuunteleminen innostaa kaikenikäisiä mielikuvitteluun, leikkiin ja uusiin tarinoihin. Kulttuurikuukauden aikana myös Pirkkasten kiertävä esiintyjä, Sanataideyhdistys Yöstäjä levittää sanataiteen ilosanomaa Pirkanmaan kunnissa.

Kulttuurikuukaudella tuodaan esiin Pirkanmaan eri kunnissa toteutettavaa lastenkulttuurityötä ja mahdollisuuksia. Tänä vuonna mukana ovat Akaa, Hämeenkyrö, Juupajoki, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Valkeakoski sekä Ylöjärvi.

Lasten Pirkkaset lastenkulttuuriviikkojen kohderyhmänä ovat 0–12 -vuotiaat lapset sekä heidän perheensä. Suurin osa tapahtumista on maksuttomia, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Tule mukaan keksimään tarinoita ja hyppää sanoilla seikkailuun!

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Järjestäjä
Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut
Puutarhakatu 11 (PL 487)
33101 Tampere
03 5656 6137 (asiakaspalvelu)