Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
25262728293031
1234567
891011121314

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

Tippukivitapaus-konsertti

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Uusi huimauttava koko perheen konserttiversio Tippukivitapauksesta huippusuosittujen Yökyöpeleiden tekijöiltä!

Tämän musiikin mukana Seija Soija sinkoaa seikkailuun, Papu ja ujo Hujoppi voittavat yhdessä pelkonsa, diktaattori Diktaatta ja käryävä Rämeämmä panevat hösseliksi, Raakalainen Karmu Gurmee laatii ruokalistan ja tulivuori itkee.

Tippukivitapaus jatkaa palkittujen Yökyöpelit ja Allakka pullakka -runokuvakirjojen ja tv-sarjan anarkistisessa nonsense-hengessä Laura Ruohosen verbaalisen ilottelun, Erika Kallasmaan hykerryttävien hahmojen ja Anna-Mari Kähärän musiikin siivittämänä.

Tippukivitapaus-runokuvakirja ilmestyi Otavalta huhtikuussa 2017, ja oli ehdokkaana vuoden 2018 Arvid Lydecken lastenkirjallisuuspalkinnon saajaksi. Esityksen musikaaliversio sai kantaesityksensä Suomen Kansallisteatterissa marraskuussa 2017.

Esiintyjät: Markku Haussila, Vuokko Hovatta, Jani Karvinen, Markku Maalismaa, Pihla Maalismaa, Sari Puumalainen ja Marja Salo.

Muusikot: Sami Kurppa, Ville Leppilahti, Sara Puljula, Marko Puro ja Senni Valtonen

Runot: Laura Ruohonen
Musiikki: Anna-Mari Kähärä
Puvut ja hahmot: Erika Kallasmaa

Kesto: 40 min
Ikäsuositus: yli 4-vuotiaille

Liput 15 €, perhelippu (4 hlöä) 50 € + toimitusmaksu Lippupiste
Tapahtuma kuuluu Kaikukortin piiriin.

Konsertin jälkeen on mahdollista ostaa Tippukivitapaus-levy! Levyä myydään tällä hetkellä vain Kansallisteatterin lippumyymälässä sekä musikaaliesitysten ja konserttien yhteydessä.

Tippukivitapaus-konsertti on osa Kevät-Kutitus -tapahtumaa, jota vietetään Espoossa tänä keväänä. Tapahtumassa tullaan julkaisemaan syksyllä järjestettävän Kutitus-festivaalin teema!

Järj. Espoon kulttuurikeskus

Kuva: Erika Kallasmaa

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali
Kulttuuriaukio 2
02100 Espoo