Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

Koisorock

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Koisorock täyttää elokuussa 20 vuotta ja juhlistaa sitä perinteitä kunnioittaen Velmu-talon niityllä lauantaina 19.8. klo 12-22 osoitteessa Koisotie 4, 01300 Vantaa.

Koisorock on maksuton festivaali, joka tarjoaa jälleen kerran kaikille avoimen, laadukkaan ja rennon festivaalipäivän. Koisorockin henkeen kuuluu avoimuus ja suvaitsevaisuus. Kaikille musiikkigenreille avoimessa tapahtumassa on vuosien varrella soinut niin rock, metalli, punk, ska, reggae, hip hop kuin progekin.

Ensimmäinen Koisorock järjestettiin tasan 20 vuotta sitten. Tapahtuma herätettiin pienen tauon jälkeen uudelleen henkiin vuonna 2009, jolloin uusi sukupolvi muusikoita oli hiljalleen kotiutunut Velmu-talon treenikämppiin. Kaikki oli itse tehtyä viikatteella niitetystä pihamaasta ja käsityönä rakennetusta lavasta lähtien. Ideana oli tehdä festivaalista persoonallinen ja yhteisöllinen tapahtuma, jossa paikalliset käsityöläiset, taiteilijat sekä pienet ravintolayrittäjät saisivat olla mukana luomassa Koisorockin henkeä. Festivaali kasvoi ja kehittyi pysyen silti omanlaisenaan ja tyylilleen uskollisena loppukesän tapahtumana.

Tapahtuman järjestää Velmu Ry yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Velmu Ry edistää paikallista elävää musiikkia järjestämällä tapahtumia, soitonopetusta ja harjoitustiloja musiikin harrastajille.
Koisorockin toteuttamisen mahdollistaa Tikkurilan Aluetoimikunnan ja paikallisten yritysten tuki. Pääyhteistyökumppanina sekä jatkoklubina jatkaa tuttuun tapaan ravintola Shamrock.
Nälkäiselle festivaaliyleisölle ruokaa tarjoaa tänä vuonna Langos ja Il Carro Italian Street Food.
Mukana on myös jo kolmatta vuotta Silke Ry tuottamassa toisen lavan ohjelman. Hakunilan Kyläyhteisö tarjoaa innokkaille maalareille graffitiseinän. Ohjelmassa on myös kasvomaalausta sekä käsityökojuja.

Koisolavalla esiintyy Eternal Erection, Maria Gasolina, The Lieblings, Ministry of Debauchery, Folio Oliot & Quid Fera, Electric Monk, Blue Eyed Sons, The B And The Band, The Rockanites ja Skycry.
Silke Ry:n lavalla esiintyy Uteliaat, Pelkotila, Rosecraft ja Flippipuisto.

Koisorockin jatkoklubilla ravintola Shamrockissa esiintyy Maarit & Sami Hurmerinta, Pasianssimies ja Hope. Jatkoklubille lippuja myy ravintola Shamrock tapahtumapäivänä, mutta lippuja saa ostaa myös ennakkoon Koisorockista tapahtumapäivänä. Ennakkolipuilla on sisäänpääsy jatkoklubille jonon ohi.
Liput jatkoklubille maksaa 10 € + 2,50 € narikka.

Lisätietoja:

www.koisorock.fi
www.facebook.com/koisorock/
www.facebook.com/events/764582253703299/
www.facebook.com/events/1889362871351163/
www.velmu.net

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Koisotie 4
Koisotie 4
01300 Vantaa