Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
17181920212223
2425262728291
2345678
9101112131415

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

Tulevaisuustorstai: Miltä tulevaisuus maistuu?

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Tulevaisuudessa uudet teknologiat sekä ilmastonmuutoksen ja väestönkasvun kaltaiset megatrendit haastavat sen, miten kulutamme ja tuotamme ruokaa.

Monesti julkisuudessa haastateltu biotieteiden tohtori Lauri Reuter on yksi uuden, kestäviä ruokainnovaatioita tukevan rahaston perustajista. Aiemmin hän on työskennellyt VTT:llä kasvibiotekniikan laitoksella tutkijana.

Reuter on yksi harvoista suomalaisista, joka on päässyt opiskelemaan maineikkaaseen Singularity Universityyn Kalifornian Piilaaksossa.

Lauri Reuter uskoo, että tulevaisuudessa tuotamme ruokaa päästöttömästi ja niin, että sitä riittää koko maapallon kasvavalle väestölle.

Saamme Lauri Reuterilta vastauksia moniin kysymyksiin. Entä jos tulevaisuuden ruoka kasvaa peltojen ja navettojen sijaan maanalaisissa vertikaaliviljelmissä tai suljetuissa bioreaktoreissa? Haarukan ja veitsen tietää jokainen, mutta mitä ovat geenisakset ja miten ne liittyvät tulevaisuuden ruokaan? Tyhjästä on vaikea nyhjäistä, mutta onko ilmasta mahdollista tehdä ruokaa?

Tilaisuuden järjestävät Tulevaisuuskoulu ja Annantalo. Tapahtuma on avoin ja maksuton. Paikalle ovat tervetulleita lapset, nuoret ja kaikki tulevaisuuden ruuasta kiinnostuneet!

Mielenkiintoisiin kysymyksiin sukelletaan syksyn ajan kerran kuussa Tulevaisuustorstaina, jolloin eri ikäiset osallistujat pääsevät kuulemaan, ja keskustelemaan vaihtuvista tulevaisuusaiheista suomalaisten huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tulevaisuustorstai vielä myös 12.12.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Annantalo
Annankatu 30
00100 Helsinki
09-310 37185