Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122

Lastentapahtumat

Unelmien piparikoti -työpajat

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Tervetuloa aistimaan joulun tunnelmaa Hotelli- ja ravintolamuseoon! Jouluiset tuoksut ja maut valtaavat Hotelli- ja ravintolamuseon Kaapelitehtaalla neljänä lauantaina maksuttomissa Unelmien piparikoti -työpajoissa.

Piparinkoristelutyöpajat ovat avoinna neljänä lauantaina klo 12-15. Museoon on vapaa pääsy koko päivän, joten työpajan yhteydessä on mahdollisuus vierailla vaikkapa vielä vuoden vaihteessa päättyvässä Taikinan taju -näyttelyssä.

Työpajoissa koristellaan unelmien piparikoteja. Tarjolla on erilaisia talon muotoisia pipareita sekä koristelutarvikkeita rakeista ja helmistä koristelugeeleihin. Onko sinun kodissasi punaiset ikkunaluukut tai lunta katolla? Tai ehkäpä ovesi on rakennettu helmistä tai päällystetty kimalteella?

Taikinan taju -näyttelystä löytyy kivaa tekemistä kaiken ikäisille. Näyttelyssä pääsee tutkimaan esimerkiksi leipomiseen liittyviä tuoksuja ja tuntemuksia sekä letittämään pullapitkoja.

Tapahtumasarja toteutetaan Hotelli- ja ravintolamuseon ja Dr. Oetker Suomen yhteistyönä. Tapahtumissa jokainen voi levittää joulumieltä osallistumalla Piparikoti-kampanjaan: Dr. Oetker Suomi lahjoittaa euron SOS-Lapsikylän toimintaan jokaisesta #piparikoti-tunnisteella Instagramissa, Facebookissa tai osoitteessa piparikoti.fi jaetusta piparikotikuvasta.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1
00180 Helsinki