Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
2425262728291
2345678
9101112131415
16171819202122

Lastentapahtumat

Tulevaisuuden palasia, kiertotaloustapahtuma - Kiertotehdas-näyttelyn avajaiset

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Lauantaina 26.10. kello 10-18 tiedekeskus Heurekassa koetaan, haistetaan ja maistetaan, mitä kiertotalous voi olla. Koko perheelle sopivalla Tulevaisuuden palasia -tapahtumalla juhlistetaan uuden Kiertotehdas-näyttelyn avautumista.

Tulevaisuuden palasia -tapahtumassa esitellään toivoa tarjoavia ratkaisuja ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Kiertotalouden nykyisiin keinoihin ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin tutustutaan elämyksellisissä kokeiluissa ja innostavissa työpajoissa. Asiantuntijat esittelevät uusinta tietoa kiertotalouden monista puolista. Ohjelmassa on muun muassa sirkkojen maistelua, lajittelupelin pelaamista ja hilavitkuttimien valmistusta. Tapahtumassa on useita kiertotalouden eri alojen osaajia vastaamassa kysymyksiin. Perheen pienimmille esitetään Nukketeatteri Sammon Roska-aarre -näytelmää. Tapahtuman ohessa on mahdollisuus tutustua kaikkiin Heurekan näyttelyihin, kuten Jättimäiset dinosaurukset ja Aivot narikasta!

Heurekan päänäyttelyalueelle avautuva Kiertotehdas on näyttely kestävän kehityksen ratkaisuista. Näyttelykävijä houkutellaan tulevaisuuden "kiertotehtaan" työntekijäksi, joka kierrättää tuttuja esineitä ja niihin liittyviä materiaaleja mahdollisimman tehokkaalla, ympäristöystävällisellä ja taloudellisesti parhaalla tavalla. Pelillisessä ja yhteistoiminnallisessa näyttelyssä pääsee muun muassa korjaamaan droneja, soittamaan roskisrumpuja ja tekemään hyllyjä vanhoista skeittilaudoista.

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Tiedekeskus Heureka
Tiedepuisto 1, Tikkurila
01300 Vantaa