Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
18192021222324
2526272829301
2345678
9101112131415

Lastentapahtumat

Minä Itse! -päivä reumasairauksien kanssa eläville nuorille&nuorille aikuisille

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Reuman kanssa eläville nuorille ja nuorille aikuisille suunnattu päivä täynnä tietoa, tekemistä ja rentoa yhdessäoloa.
Päivän sisältö on rakennettu nuorten toiveiden mukaisesti eli tiedossa juuri niitä asioita, joita moni pohtii omassa arjessaan.

Ohjelmassa mielenkiintoisia, lyhyitä tietoiskuja mm. psykologi Hanna Vuorimaan mielenkiintoinen Elämä on! Pitääkö olla huolissaan kun on reuma ja nuorten paneeli, jossa aiheina koulu, kaverit, seurustelu..
Lisäksi ravitsemusterapeutti Laura Heikkilä antaa ravintovinkkejä, tuunataan itselle mukava muisto päivästä ja kaiken tämän lisäksi tavataan muita nuoria, jutellaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Tapahtuman aloituksessa mukana rap-artisti Samuel Shipway Tampereelta. Samuel, joka itsekin sairastaa reumaa, on tullut tunnetuksi Risto Räppääjä-elokuvien nimikkohahmona, mutta nyt hän luo uraa musiikin parissa.

Päivän vetäjinä toimivat Reumaliiton Nurekatiimiläiset - Kaisa, Henkka, Lauri, Sari, Aino-Maria, Lotta ja Marika. (Nureka nuori reuman kanssa)

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää lounaan. Lisäksi päivään osallistuneiden kesken arvotaan Finnkinon lippupaketteja! Voit ottaa kaverisi halutessasi mukaan!

Vaikka tilaisuus on suunnattu 13 vuotiaista ylöspäin, niin jos olet 12 vuotias ja kiinnostunut osallistumaan, niin olet toki tervetullut :)

Ilmoittaudu heti mukaan osoitteessa: bit.ly/ilmoittauduminaitse

Ilmoittautuminen on auki pe 27.9. asti.

Lisätietoa osoitteessa reumaliitto.fi/tapahtumat sekä tarja.pakkala@reumaliitto.fi

Seuraa myös Nurekatiimiä instassa @nurekatiimi

Tapahtuman toteuttaa Reumaliitto

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4
33100 Tampere
0408062330