Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
16171819202122
23242526272829
30123456
78910111213

Tulevia tapahtumia

Lastentapahtumat

NÄIN EVENEMAX TOIMII

Verkkosivuilta löydät tietoa kaikista tärkeimmistä rannikkoseudun tapahtumista. Poimi sinua kiinnostavat tapahtumat tästä palvelusta!

 

Ilmoita tapahtumasta

Jos olet tapahtumajärjestäjä, voit julkaista tapahtumatiedot verkossa lähettämällä ne Ilmoita tapahtumasta-nettilomakkeella. Tapahtumasi näkyy verkkokalenterissa kun toimittajamme on hyväksynyt sen. Tieto toimitetaan myös ruotsinkielisiin sanomalehtiin Hufvudstadsbladet, Västra Nyland ja Östnyland, jotka julkaisevat tietosi omien julkaisusääntöjensä mukaisesti.

 

Koska kalenteri on kaksikielinen otamme mielellään vastaan kaikki tiedot sekä suomen- että ruotsinkielellä.

 

Lisäämällä tapahtumatietoihin myös kuvan, saat tapahtumallesi lisää näkyvyyttä ja huomiota. Järjestäjänä vastaat siitä, että ilmoittamasi tiedot pitävät paikkansa. Varmistathan myös, ettei lähettämääsi kuva-aineistoon liity tekijänoikeudellisia rajoituksia.

 

Syötä omat tapahtumat

Mikäli säännöllisesti järjestät tapahtumia, voit myös saada omat käyttäjätunnuksesi tapahtumien ylläpito-ohjelmaan. Näin voit hallita omia tapahtumatietojasi itse ja syöttää tiedot palveluun hyvissä ajoin etukäteen. Lähetä anomuksesi Ilmoita tapahtumasta-sivun nettilomakkeella tai lähetä viesti osoitteeseen info@evenemax.fi.